Εκτύπωση

Στρατηγική Συνεργασία της COMPACT με την Epignosis

Γράφτηκε από τον/την Κώστας Καδής on . Posted in Ανακοινώσεις

 

Η συμφωνία αφορά τόσο την μεταπώληση του λογισμικού eFront LMS από την COMPACT στην ελληνική αγορά σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς όσο και τη συνεργασία σε επίπεδο προώθησης ολοκληρωμένων λύσεων e-learning που θα περιλαμβάνουν την πλατφόρμα eFront, το εκπαιδευτικό λογισμικό της COMPACT και υπηρεσίες υλοποιήσεις από τις δύο εταιρίες.

Ο κος Κώστας Καδής Δ.Σ. της COMPACT δήλωσε:

 

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νέα μας συνεργασία με την εταιρία Epignosis. Πιστεύουμε ότι η συνδυαστική  πρόταση που προσφέρουμε για ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις e-learning θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Η Epignosis είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες διεθνώς σε ότι αφορά τα συστήματα διαχείρισης της μάθησης και η COMPACT έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό επιτυχημένων έργων e-learning κυρίως σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικό τομέα.

Ο συνδυασμός του δυναμικού των εταιριών μας προσφέρει πλέον στους πελάτες μας την καλύτερη λύση e-learning σε ποιότητα και τιμή με την εγγύηση των δύο καλύτερων ελληνικών εταιριών του χώρου."

Ο κος Δημήτρης Τσίγκος Δ.Σ. της Epignosis δήλωσε σχετικά:

"Είμαστε βέβαιοι πως η COMPACT αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για την Epignosis και το eFront LMS σε μια περίοδο που η αγορά έχει μεγάλη ανάγκη από ανταγωνιστικά προϊόντα εκμάθησης όπως αυτό που προσφέρουμε. Έχοντας ήδη πολύ σημαντικές διακρίσεις στο διεθνείς περιβάλλον, το eFront θα κατακτήσει τώρα και την ελληνική αγορά με πολύ σημαντικό σύμμαχο την COMPACT".

Μάθετε περισσότερα για την COMPACT εδώ www.compact.gr

Eνημερωθείτε το eFront LMS εδώ http://www.efrontlearning.net

Αφηστε τα σχολια σας

0
τους όρους και τις συνθήκες.