Ταυτότητα

H COMPACT ιδρύθηκε το 1996 και οι κύριες δραστηριότητές της εστιάζονται στο σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων e-learning με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Χρηματοοικονομικό τομέα. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της περισσότερα από 100 έργα e-learning η COMPACT αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών για την υλοποίηση λύσεων e-learning και blended learning στην Ελλάδα.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες της COMPACT έχουν αναπτυχθεί από την ίδια την εταιρεία ή σε συνεργασία με γνωστούς διεθνείς οίκους λογισμικού που αποτελούν και την ομάδα των στρατηγικών συνεργατών.

Η COMPACT αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των 15 και πλέον χρόνων έχει επεκτείνει, ήδη από το 2011, το χαρτοφυλάκιό της με λύσεις λογισμικού Enterprise Social Media. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα της διαμοίρασης της άρρητης γνώσης και τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων τους ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά τους και η ανταγωνιστικότητά τους.

Φιλοσοφία

H Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε Mακροχρόνιες και Oυσιαστικές Συνεργασίες με τους πελάτες μας που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Όραμα

Tο Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε Στρατηγικό Συνεργάτη για κάθε Oργανισμό και Eπιχείρηση, που αναγνωρίζει τη σημαντική συμμετοχή του Aνθρώπινου Κεφαλαίου στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Oι Άνθρωποί της COMPACT, Εργαζόμενοι και Συνεργάτες αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Είναι καταξιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες στις περιοχές δραστηριότητάς τους με αναπτυγμένη επαγγελματική νοοτροπία και με συνεχή προσωπική βελτίωση, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα μετεκπαίδευσης και ανάπτυξης που παρακολουθούν σε συνεχή βάση.

Πιστοποιήσεις

Η COMPACT είναι αναγνωρισμένη από το EFQM (European Foundation of Quality Management) στο επίπεδο Committed to Excellence.

Πελατολόγιο

Οι Πελάτες μας είναι από τις μεγαλύτερες και πλέον επιτυχημένες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Τράπεζα Πειραιώς, EFG Eurobank, Εμπορική Τράπεζα, Alpha Bank, Marfin Egnatia Bank, Coca Cola 3E, Vodafone, Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, Mercedes Benz, Sara Lee κ.α