Το LiveLearning από τη Skillsoft είναι είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που χρησιμοποιεί την υποδομή εικονικών αιθουσών της Skillsoft.

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα οφέλη της παραδοσιακής μάθησης. Η διαφορά του έγκειται στο ότι αντί οι εκπαιδευόμενοι να συγκεντρωθούν σε μια αίθουσα, παρακολουθούν τις διαλέξεις μέσω του διαδικτύου όπου ο εκπαιδευτής τις πραγματοποιεί μέσω Web-cast.

Τα ζωντανά σεμινάρια εκμάθησης διδάσκονται σε ένα πρόγραμμα με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα. Το αντίστοιχο μάθημα διδάσκεται με παραδοσιακό τρόπο (Instructor Led Training) για 5 συνεχόμενες ημέρες (διάλεξη/εργαστήριο) το αντίστοιχο σεμινάριο μέσω του Live Learning έχει συνολική διάρκεια πάνω από τρεις εβδομάδες.

Τα εργαστήρια πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται από τους μαθητές ανεξάρτητα των διαλέξεων, με δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτές για να βοηθήσουν αν χρειαστεί 24 ώρες την ημέρα και για 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι εκδόσεις των βιντεοσκοπημένων (recorded) διαλέξεων (Expert Encore) είναι διαθέσιμες 24×7 για επανάληψη ή αν κάποιος χάσει κάποια προγραμματισμένη ζωντανή διάλεξη ή απλώς προτιμά την βιντεοσκοπημένη μορφή.

Όλοι οι εκπαιδευτές της Skillsoft για τα live learning σεμινάρια έχουν ανάλογες διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις (περισσότερες από 1000 συνολικά) προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων αλλά εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

Σε ποιούς απευθύνονται

Τα live learning σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες εργαζομένων και στελεχών σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Περιεχόμενο

Τα σεμινάρια μέσω live learning καλύπτουν σε επίπεδο πιστοποίησης τα ακόλουθα προϊόντα και τεχνολογίες:

  • Cisco Systems
  • (ISC)2
  • CompTIA
  • Microsoft Technical
  • Project Management

Μάθετε περισσότερα...

Χρήση & Λειτουργία

Οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση μέσω Internet στις υποδομές virtual classroom της Skillsoft.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι δυναμικό με συνεχή ενημέρωση των μαθημάτων.