Εταιρεία - Compact SA

e-learning υπηρεσίες

20 χρόνια δημιουργίας καινοτόμων λύσεων… και συνεχίζουμε!

Η Compact

Εταιρικό Προφίλ

Η πορεία μας ξεκίνησε το 1996 και οι κύριες δραστηριότητές μας εστιάζονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων e-learning, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Χρηματοοικονομικό τομέα. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό μας περισσότερα από 100 έργα e-learning, αποτελούμε στρατηγικό συνεργάτη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών για την υλοποίηση λύσεων e-learning και blended learning στην Ελλάδα.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες της COMPACT έχουν αναπτυχθεί από την ίδια την εταιρεία ή σε συνεργασία με γνωστούς διεθνείς οίκους λογισμικού που αποτελούν και την ομάδα των στρατηγικών συνεργατών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης, ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα και η ανταγωνιστικότητά τους.

01. Φιλοσοφία

H Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε Mακροχρόνιες και Oυσιαστικές Συνεργασίες με τους πελάτες μας που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

02. Όραμα

Tο Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε Στρατηγικό Συνεργάτη για κάθε Οργανισμό και Επιχείρηση, που αναγνωρίζει τη σημαντική συμμετοχή του Ανθρώπινου Κεφαλαίου στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και επενδύει συστηματικά στην εξέλιξή του.

03. Ανθρώπινο Δυναμικό

Oι άνθρωποι της COMPACT, Εργαζόμενοι και Συνεργάτες αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Είναι καταξιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες στις περιοχές δραστηριότητάς τους με αναπτυγμένη επαγγελματική νοοτροπία και με συνεχή προσωπική βελτίωση, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα μετεκπαίδευσης και ανάπτυξης που παρακολουθούν σε συνεχή βάση.

Συνεργασίες

Η COMPACT έχει συνάψει συνεργασίες με διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα της εκπαίδευσης με στόχο την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των εταιρικών αναγκών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη «φόρμα επικοινωνίας».

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ερώτηση.