Έτοιμα Μαθήματα - Compact SA

Έτοιμα μαθήματα

Ο στρατηγικός σας συνεργάτης σε θέματα e-learning

Έτοιμα μαθήματα

υψηλής ποιότητας μαθήματα e-learning

Η COMPACT προφέρει υψηλής ποιότητας έτοιμα μαθήματα e-learning. Τα μαθήματα μπορούν να λειτουργήσουν με τη χρήση οποιασδήποτε πλατφόρμας που υποστηρίζει τα Διεθνή Πρότυπα ανάπτυξης ηλεκτρονικού περιεχομένου. Είναι σχεδιασμένα με μεθοδολογία τέτοια που επιτρέπει τον συνδυασμό της εκπαίδευσης μέσω e-learning, με την εκπαίδευση σε αίθουσα παρουσία εισηγητή (Blended Learning).

Η μέθοδος Blended Learning συνιστά μέχρι σήμερα την πιο αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης ενηλίκων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του e- learning με αυτά των workshops που γίνονται σε αίθουσα.

Ως εκ τούτου, η μέθοδος του Blended Learning:

  • Είναι οικονομικά αποδοτική
  • Καλύπτει διαφορετικά στυλ μάθησης
  • Παρέχει την ευελιξία και την ευκολία ενός online μαθήματος διατηρώντας τα οφέλη της εμπειρίας στην αίθουσα πρόσωπο με πρόσωπο

Οι συνεχείς εξελίξεις και αλλαγές στον ιδιαίτερα απαιτητικό τραπεζικό τομέα έχουν δημιουργήσει την ανάγκη στελεχών και εργαζομένων που θα είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν πολυποίκιλα καθήκοντα συνδυάζοντας γνώσεις χρηματοοικονομικών, μάρκετινγκ και πωλήσεων, καθώς και στρατηγικής. Είναι πια παραδεκτό από όλους, πως το σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και διαμόρφωσης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, να ενισχύσει την προσπάθεια τραπεζικής επέκτασης σε νέες αγορές, καθώς και να βελτιώσει την ποιότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Στο πλαίσιο αυτό, η COMPACT κινήθηκε πάνω σε ένα νέο εναλλακτικό μοντέλο εταιρικής εκπαίδευσης το οποίο μπορεί να προσφέρει ουσιαστική, ευέλικτη και εξατομικευμένη εκμάθηση.

Η βιβλιοθήκη μαθημάτων e-learning της COMPACT σε Τραπεζικά θέματα περιέχει τίτλους που είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να απευθύνονται και να καλύπτουν τις γνωστικές ανάγκες τόσο των νεοπροσληφθέντων, όσο και των πιο έμπειρων υπαλλήλων/στελεχών, στην περίπτωση που υφίσταται ανάγκη εκπαίδευσής τους σε αντικείμενα που είτε επιθυμούν να μάθουν καλύτερα, είτε δε γνωρίζουν επαρκώς. Η ύλη στα Τραπεζικά αυτά θέματα καλύπτει πάνω από το 90% των γνώσεων που πρέπει να έχει ένας τραπεζικός λειτουργός.

Μέσω της ασύγχρονης πλατφόρμας εκπαίδευσης (Moodle LMS) και των e-learning μαθημάτων η πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό καθίσταται εξαιρετικά εύκολη καθώς αρκεί μια σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή smart phone.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη «φόρμα επικοινωνίας».

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ερώτηση.