Πλατφόρμες - Compact SA

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες λογισμικού για σύγχρονη εκπαίδευση

Οι Πλατφόρμες

Η απαραίτητη υποδομή για να υλοποιηθεί ένα επιτυχημένο πρόγραμμα e-learning.

Οι πλατφόρμες λογισμικού πάνω στις οποίες μπορεί να «τρέξει» ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning, αποτελούν τη βασική υποδομή για τη συνολική επιτυχία του προγράμματος.

Η αξιοπιστία, η ευελιξία και η απλότητα είναι τρεις πολύ σημαντικές παράμετροι που μαζί με το χαμηλό κόστος, πρέπει να πληρούνται από τις πλατφόρμες λογισμικού ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος μέσω e-learning.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας, χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα. Ειδικότερα μπορούμε να προσφέρουμε συστήματα για ασύγχρονη και σύγχρονη εκπαίδευση, μέσω e-learning είτε για εγκατάσταση στο intranet σας είτε στο «σύννεφο» του Internet (Software as a Service) μέσω του διαδικτυακού μας τόπου e-learning.gr. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας ή το εύρος του έργου έχουμε πάντοτε διαθέσιμη την καταλληλότερη λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη «φόρμα επικοινωνίας».

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ερώτηση.