Υπηρεσίες - Compact SA

e-learning υπηρεσίες

e-learning μαθήματα κατά παραγγελία

e-learning υπηρεσίες

Η εκπαίδευση στα μέτρα σας!

Η Compact, διαθέτει 20ετή και πλέον εμπειρία στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών μαθημάτων e-learning χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους. Τα κατά παραγγελία μαθήματα συνήθως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες εκπαίδευσης (Induction/Orientation Training, Προϊοντική Εκπαίδευση, Τεχνική Εκπαίδευση, Εκπαίδευση σε Συστήματα Λογισμικού, Υγιεινή & Ασφάλεια κ.λπ.) μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Πελάτες στην Ελλάδα όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η Marfin Egnatia Bank, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.α. αλλά και στο διεθνή χώρο όπως το Intercontinental Hotel Group, η Novartis κ.ά. έχουν εμπιστευτεί την COMPACT για την δημιουργία και παραγωγή μαθημάτων e-learning.

Για μια πλήρη παρουσίαση των δυνατοτήτων και των εκπαιδευτικών λύσεων που μπορείτε να έχετε από την COMPACT, μέσω της δημιουργίας custom μαθημάτων e-learning, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 61 05 003 ή συμπληρώστε με τα κατάλληλα στοιχεία την φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη «φόρμα επικοινωνίας».

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ερώτηση.